MEET THE TEAM

HET TEAM

Ontmoet ons team van deskundige accountants en fiscalisten bij NA. Leer meer over hun professionele achtergrond en persoonlijke interesses. Onze teamleden zijn gepassioneerd en toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Bij NA zijn we er trots op dat we niet alleen uw adviseurs zijn, maar ook uw partners in succes.

Rexford Niikoi

“Na mijn studie in het fiscaal recht (master Internationaal Belastingrecht) aan de Universiteit van Amsterdam ben ik als belastingadviseur gestart bij KPMG Meijburg & Co. Ik heb altijd de ambitie gehad om voor mezelf te beginnen. Dat heb ik dan ook gedaan na het afronden van mijn NOB-opleiding. 

Al vrij snel tijdens die periode merkte ik dat ik ervan hield om aan iets duurzaams te bouwen. Dat gevoel was zo sterk, dat ik ook andere ondernemingen naast mijn fiscale praktijk heb opgericht. Hierdoor kan ik me zeer gemakkelijk inleven in de belangen van mijn klanten. Ik zie mezelf als hun persoonlijke adviseur, want ik weet hoe complex de fiscale regelgeving kan zijn. Mijn klanten zijn heel blij met mijn inlevingsvermogen. NA heeft als ambitie om een duurzaam en betrouwbaar kantoor voor al haar klanten te zijn. Dat is ook mijn persoonlijke motief om deel te nemen in NA Accountancy & Tax als medeoprichter.”

(maandag t / m vrijdag)

+31 6 11721968

r.niikoi@na-acc.nl

2015 – heden    Medeoprichter/fiscalist bij NA Accountancy & Tax, Amsterdam

2018 – heden    Voorzitter bestuur Stichting Scientia Potentia Est, Amsterdam

2018 – 2022        Medeoprichter/fiscalist Stellar belastingadviseurs BV, Haarlem

2010 – 2015        Eigenaar/fiscalist Niikoi Belastingadvies-/ administratiekantoor, Amsterdam

2006 – 2010        Belastingadviseur KPMG Meijburg & Co,
Amsterdam

2003 – 2007        Fiscaal Recht/International Tax Law Universiteit van Amsterdam 

LLoyd Antwi

In 2005 ben ik gestart met het werken in de accountancy. De eerste 4 jaar heb ik het vak in de praktijk geleerd bij KPMG. Dat was een goede leerschool. Eigenlijk heb ik hier de fijne kneepjes van het vak geleerd. Als controle teamlid heb ik met name de jaarrekeningen van grote- en middelgrote ondernemingen gecontroleerd. 

In deze periode heb ik ook mijn praktijkstage gelopen en mijn opleiding tot registeraccountant afgerond. Omdat ik daarna ook eens wilde ervaren hoe is om aan de andere kant van de tafel te zitten, heb ik toen de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Dit was een hele leuke en leerzame ervaring maar ik miste al heel snel het werk van het openbare beroep. Daarom met veel enthousiasme in 2011 teruggekeerd als accountant in het openbare beroep. De eerste jaren als eenpitter en sinds 2015 als medevennoot van NA Accountancy &Tax. Daarnaast verricht ik sindsdien wettelijke controles in samenwerking met een accountantsorganisatie die een vergunning heeft van de AFM.


Als accountant kom ik graag achter de persoonlijke drijfveren van mijn klanten. Ik ga dan ook regelmatig met ze in gesprek. Ik ben ervan overtuigd dat je alleen op die manier de klant verder kan helpen en specifiek maatwerk kan leveren. Als eindverantwoordelijke op accountancygebied ben ik als tekenend accountant betrokken bij veel cliënten waarvoor wij een jaarrekening samenstellen of beoordelen. Verder ben ik bij diverse cliënten de adviseur op financieel gebied. In mijn vrije tijd onderneem ik vooral leuke dingen met het gezin. Voetballen doe ik ook graag. Verder reis ik graag.

(maandag t / m vrijdag)

+31 6 47456226

l.antwi@na-acc.nl

2015 – heden    Medeoprichter/registeraccountant bij NA Accountancy & Tax, Amsterdam
2011- heden     Als accountant verbonden aan IUS (accountantsorganisatie), Amstelveen
2011 – 2015      Eigenaar/Lloyd Accounting & Finance Services, Amsterdam
2009 – 2011        Diverse financiële functies in het bedrijfsleven
2005 – 2009        Audit teamlid, KPMG Amstelveen
2008 – 2010        Postdoctorale opleiding Accountancy, Vrije Universiteit Amsterdam

Vrijblijvend gesprek? Laat uw email achter en wij contacteren u.